PIGMENTVLEKKEN

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken zijn lichte of donkere vlekken op de huid. De Pigementcel is als het ware gaan 'lekken' in de huid.

 

Wie krijgt pigmentvlekken?

Iedereen kan pigmentvlekken krijgen, ze worden vaker gezien bij vrouwen dan bij mannen. 

 

Wat veroorzaakt pigmentvlekken?

De allergrootste boosdoener is de zon. in combinatie met hormonen tijdens gebruik van anticonceptie of tijdens de zwangerschap (zwangerschapsmasker) of parfum in haar-  en huidverzorging.

 

Wat is de oplossing?

Begin vooral met het dagelijks gebruiken van een zonbescherming minimaal SPF 30 zoals de Solar Defense Tinted die de huid ook meteen egaliseerd. Tegenwoorden zijn er ook zonbeschermingsproducten die de huid beschermen tegen UVA, UVB en blauwlicht, die zijn helemaal perfect om de huid te beschermen. Gebruik ook dagelijks een reiniging die de huid verhelderd zoals de Exfoliating Cleanser gevolgd door de Pre teatment toner en een serum die de huid verhelderd de zoals LumaPro-C gebruik deze eens in een kuur en je zult verstelt zijn van het resultaat. Vervolgens gebruik je de Power Lift bij een normale tot droge huid of de Face lift bij een normale tot gecombineerde huid.

 

In de salon kunnen we pigmentvekken verminderen of helemaal verwijderen met de TAWAY2 of een behandeling met de producten van HydroPeptide. Wil je advies of hier meer over weten, schroom dan niet om contact op te nemen.