T-AWAY2 

snel en veilig huidoneffenheden verwijderen met de T-AWAY2. 

 

Ook al verzorg je je huid goed, eet je gezond en bescherm je jezelf tegen de zon; er kunnen toch altijd huidoneffenheden ontstaan. Denk aan rode adertjes (couperose), bloedblaasjes, spinachtige vaatverschijnselen (spider naevi), wratjes (fibromen), bindweefselbultjes, pigmentvlekken en rimpels. Uiteraard op een storende en zichtbare plek, dat zul je net zien. Vervelend natuurlijk, maar eindelijk is er een uitstekende oplossing voor dit probleem: T-AWAY2!

 

Nieuwe RWS-technologie

De nieuwe RWS-technologie (Radio Wave Spectrum) van de T-AWAY2 zorgt voor een milde en effectieve behandeling met spectaculaire resultaten. Vooraf gedefinieerde programma’s en een handige menustructuur maken de bediening eenvoudig en gemakkelijk te leren.

 

Minimale belasting

De intensiteit, pulsduur en pulsmodulatie worden exact gecontroleerd door microprocessoren. Dit zorgt voor een zachte behandeling, met minimale weefselbelasting. De applicator raakt de huid aan, zonder haar te doorboren. Energiepulsen worden omgezet in warmtepulsen, die ongekende resultaten mogelijk maken. Bij veel indicaties zie je al na de eerste behandeling resultaat.


 

De T-AWAY2 verwijdert

- Couperose
- Kleine adertjes
- Pigmentstoringen
- Steelwratjes en fibromen
- Spider naevi
- Ouderdomsvlekken
- Rimpeltjes en lijntjes (kuurverband)

T-AWAY2 

 

5 minuten €25,-

10 minuten €50,-

15 minuten €75,-