HydroPeptide Gezichtsbehandelingen

 

“Wij” zijn op ons mooist wanneer we gezond zijn.

HydroPeptide is gebaseerd op resultaatgerichte en innovatieve formules. Zij maken gebruik van de natuurlijke kracht van Peptiden, dit zijn eiwitten en worden dus erkend als huid eigen. In de huid kunnen zij het positieve aanmoedigen zoals cel vernieuwing en collageenproductie en het ongewenste zoals pigmentatie en gevoeligheid uitschakelen. Hierdoor zorgt het voor direct en langdurig resultaat zonder down-time (vervelling, roodheid en irritatie). De geur in alle producten van HydroPeptide komt van meer dan 70 soorten plantenextracten voor een ontspannen beleving.

  • Geschikt voor alle huidtypes 

  • Wetenschappelijk bewezen

  • Niet op dieren getest

  • Geen parabenen, SLS of SLES

Na één behandeling van HydroPeptide is er al zichtbaar resultaat en werkt perfect voor lijntjes en rimpels maar je kan ook resultaat verwachten in de verbetering van de hydratatie, stevigheid, helderheid, ontstekingen, roodheden en irritatie.

  • Zichtbaar verminderen van lijntjes en rimpels

  • Hydratatie en voeding verhogen

  • Verbeteren van de glans

  • Bevorderen van de helderheid

  • Verlichten van irritatie en zichtbare roodheid

  • Verminderen van puistjes (bij acne)

Voor een gezonde, stralende huid nu en in de toekomst.

Behandelingen

min.

Prijs

Glow Express

Wanneer tijd van essentieel belang is, geeft deze behandeling direct een gezonde glow, je huid voelt gevoed. gehydrateerd en ziet er weer helder uit. Bestaat uit een dubbele reiniging, een peeling die past bij uw huid, masker, hoofdhuidmassage en wordt afgesloten met een serum en moisturizer.

30 min.

€35

Intense Refresh Facial 

Geef je huid direct een boost stimuleert de aanmaak van collageen en elastine wat resulteert in minder fijne lijntjes en rimpels. De behandeling start met de dubbele reiniging en een peeling afgestemd op uw huid, gezichtsmassage, masker,

hoofdhuidmassage en afsluitend serum en moisturizer.

60 min.

€60

Ultimate Intense Refresh Facial

De gezondheid van je huid weer optimaal in conditie. De dubbele reiniging en peeling stimuleert de celvernieuwing en verminderd fijne lijntjes. Gecombineerd met een ontspannende massage van gezicht, hals, decolleté, schouders en nek. Afsluitend het polipeptide masker die geeft de huid meer volume, laat het strakker wordt en stralen. Het masker is doordrenkt met collageen ondersteunende peptiden en voedingsstoffen die fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maken, hoofdhuidmassage, serum en moisturizer.

90 min.

€85

gallery/hydropeptide-kernedlogo_pms301c_new
gallery/hydropeptide-voor-en-na-foto