HydroPeptide

 

“Wij” zijn op ons mooist wanneer we gezond zijn.

HydroPeptide is gebaseerd op resultaatgerichte en innovatieve formules. Zij maken gebruik van de natuurlijke kracht van Peptiden, dit zijn eiwitten en worden dus erkend als huid eigen. In de huid kunnen zij het positieve aanmoedigen zoals cel vernieuwing en collageenproductie. Het ongewenste zoals pigmentatie en gevoeligheid schakelen ze uit. Hierdoor zorgt het voor direct en langdurig resultaat zonder down-time (vervelling, roodheid en irritatie). De geur in alle producten van HydroPeptide komt van meer dan 70 soorten plantenextracten voor een ontspannen beleving.

  • Geschikt voor alle huidtypes 

  • Wetenschappelijk bewezen

  • Niet op dieren getest

  • Geen parabenen, SLS of SLES

 

Het resultaat

Na één behandeling van HydroPeptide is er al zichtbaar resultaat. De producten werken perfect voor lijntjes en rimpels maar je kan ook resultaat verwachten in de verbetering van de hydratatie, stevigheid, helderheid, ontstekingen, roodheden en irritatie.

  • Zichtbaar verminderen van lijntjes en rimpels

  • Hydratatie en voeding verhogen

  • Verbeteren van de glans

  • Bevorderen van de helderheid

  • Verlichten van irritatie en zichtbare roodheid

  • Verminderen van puistjes (bij acne)

 

Voor een gezonde, stralende huid nu en in de toekomst.

 

HydroPeptide gezichtsbehandelingen

Je huid weer in balans, direct zichtbaar resultaat

Geschikt voor iedere huid

60 minuten behandeling €65. Dubbele reiniging, dubbele peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, serum, verzorging.

90 minuten behandeling €95. Extra masker of peeling + een ontspannende massage van gezicht, hals, schouders en nek.

 

♥ Calming Recovery facial

Zelfs de (couperose) gevoelig huid kan stralen na deze kalmerende en verzachtende behandeling. Een zachte peeling verfrist de huid zonder irritatie aangevuld met een voedend masker helpt de huid hydrateren en beschermen. Peptides en botanische stamcel extracten helpen roodheid zichtbaar verminderen. 

 

♥ Anti-wrinkle facial

Relax en onderga een doeltreffende behandeling zonder downtime (vervellen, roodheid etc.) met liftende peptides begint met een 2 stappen peeling, vitamine C met microdermabrasie kristallen en liftende peptide en je huid voelt fris en stralend. Het masker reinigt en verjongt. Fijne lijntjes en rimpels krijgen geen kans!

 

♥ Brightening facial

Ongelijk, verhelderen en verlichten van vele type van huidverkleuringen inclusief oudersomsvlekken, zonbeschadiging, acne littekens en zwangerschapsmasker. Deze verhelderende behandeling wil pigment verhelpen zonder gebruik van chemische werkstoffen maar met bewezen natuurlijke huidverhelderaars.


♥ Deluxe detox facial

Verontreinigende stoffen, puin, vrije radicalen en blauw light kunnen schade in je huid aanbrengen. Ontstekingen verhogen en versnellen de verouderingen. Deze behandeling omvat de honey tri-zyme Peel en nordic detox mask om de functies van je huid optimaal te laten werken. Diep zuiveren, herstellen en beschermen van je huid.

 

♥ Firming vitamine C

Deze vitamine C gezichtsbehandeling is perfect als je opzoek bent naar een gezonde glow. Een vitamine C peeling gecombineerd met een uniek en puur vitamine c ampul en vliesmasker voor een verstevigend en verhelderend effect. U zult de salon relaxt en stralend verlaten opweg naar een stevige en stralende huid.