PEDICURE

Tijdens de pedicure worden de voeten en tenen volledig verzorgd. Er wordt aandacht besteed aan het behandelen van nagels en nagelproblemen zoals  bijvoorbeeld: verdikkingen of verkalking, eelt, (weke) likdoorns en ingroeiende teennagels.

 

Daarnaast worden de nagels gepolijst en de voeten behandeld met een verzorgende voetencrème. U kunt er van uitgaan dat uw pijnproblemen en of andere problemen aan de voeten in deze behandeling aan bod komen. De behandeling word afgesloten met een voetencrème.

 

♥ Pedicure 

Prijs: €30 | Duur: 45 - 60 minuten 

 

 

WELLNESS MEDIHEEL PEDICURE

We beginnen deze pedicure met een warme doek. Voor het gemakkelijk verwijderen van eelt gebruiken we bij de MediHeel pedicure een Chemische peeling die ervoor zorgt dat het eelt verweekt en het eelt er gemakkelijk vanaf geschraapt en gevijld kan worden.

 

Ook de nagels worden geknipt en gevijld. Vervolgens word er gebruik gemaakt van een AHA Exfoliator vergelijkbaar met een scrub, de fruitzuren in deze scrub lossen het eelt en de dode huidcellen op waardoor de voeten gepolijst, glanzend en glad worden. Hierna volgt er een warm voetenbad en het Ultra Mud Mask, een diep reinigend en voedend klei masker op basis van kokosolie en vulkanische as. Als laatst een heerlijke voetmassage om de voeten te verzorgen.

 

♥ Spa MediHeel pedicure

Behandelen eelt en nagels en afsluitend AHA Exfoliator scrub en voetmassage

Prijs: €35 | Duur: 70 minuten 

 

♥ Wellness Mediheel pedicure

De complete Wellness MediHeel pedicure

Prijs: €49 | Duur: 90 minuten

 

LAKKEN VAN DE NAGELS

Lakken van de nagels met de nagellak van CND. 

 

♥ Lakken van de nagels tijdens een pedicure €5

♥ Lakken van de nagels zonder pedicure €10

 

CND SHELLAC

5-6 weken prachtige nagels met shellac. Laat uw nagels mooi verzorgen met shallac. Het is geen vervanger van nagelak of kunstnagels maar geeft stevigheid aan de nagel en een mooie verzorgde indruk. Shellac wordt uigevoerd op de eigen nagel.

 

♥ CND Shellac kleur €30

♥ CND Shellac French (wit randje) €35