Monopen behandelingen

Wat is de Monopen? De Monopen behandelingen zijn efficiënte en uiterst veilige behandelingen voor collageenstimulatie d.m.v. de Multi-Needle of de Mono-Needle. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, mag een Monopen behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

 

Multi-Needle

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempeld met meerdere naaldjes waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

 

Mono-Needle Ook kunnen zichtbare rimpeltjes worden verminderd met de nieuwe mono-needle. Met deze behandeltechniek wordt de rimpel plaatselijk behandeld waardoor lijntjes en rimpels als het ware opgevuld worden met huideigen collageen. Resultaat: minder zichtbare rimpels! Ongeacht of je volume wenst, verstrakking of een gladdere huid, de skin needling pen heeft de ultieme oplossing.

 

Geschikt voor: 

- Verslapte, rijpere huid

- Fijne lijntjes en rimpels 

- Volume verlies 

- Grove poriën

- Littekens

- Acne 

- Rosacea

 

Monopen behandeling

Voordat de Monopen wordt toegepast wordt de huid eerst goed gereinigd en gepeeld. Hierna wordt een speciale hyaluronzuur- gel op de huid aangebracht. De Monopen gaat in horizontale banen over de huid. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, welke goed te verdragen zijn.

 

Na de behandeling

Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een U.V. filter let op, wel pas 24 uur na de behandeling en direct extra te hydrateren.

 

Het resultaat

De Monopen behandeling stimuleert collageen. Dit procces heeft circa 3 weken de tijd nodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken. 

 

Herhaling

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal ik een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie is met tussenpozen van 3 weken