Bruiloft Specials 

Tijdens je bruilof wil je er natuurlijk super goed uitzien en jezelf ontspannen voelen! Daarvoor heb ik speciale arrangementen samengesteld. Je kan natuurlijk ook jou eigen arrangement samenstellen. ​De prijs is afhankelijk van de afstand die er eventueel in de ochtend en avond gereden moet worden naar de locatie. Buiten de gemeente Opmeer vraag ik een extra vergoeding.

Bruidsmake-up

Bestaat uit een proefmake-up totdat jij tevreden bent, make-up op de trouwdag & eventueel opfrissen later deze dag, beide op locatie, ampul voor onder de make-up voor een langdurig, stralend effect. €50

 

Bruidsarrangement

Bestaat uit een proefmake-up totdat jij tevreden bent, make-up op de trouwdag & opfrissen later deze dag, beide op locatie, ampul voor onder de make-up voor een langdurig, stralend effect.

Living Nature gezichtsbehandeling 90 min. Uitgebreide reinigende en ontspannende behandeling en proef- en bruidsmake-up. €79

 

Extra opties:

  • Shellac, manicure en/of pedicure
  • Huidverbeterende gezichtsbehandeling
  • Massage.  

Bruidegom arrangement Super Relax

Gezichtsbehandeling 90 minuten - Uitgebreide reinigende en ontspanne behandeling. €55

Living Nature heeft met veel zorgt gezocht naar de beste natuurlijke make-up ingrediënten die diverse kleuren bieden om je natuurlijke schoonheid te verbeteren en te promoten. Uit het oorspronkelijke thuis van natuurlijke schoonheid van Nieuw-Zeeland. Living Nature maakte eerst minerale make-up en nu bieden we een uitgebreid assortiment.

 

Ons recept betekent make-up die veilig is voor zelfs een vette of vlek-gevoelige huid, om te voeden en te verzorgen met natuurlijke ingrediënten zoals avocado-olie, met zijn essentiële vetzuren en vitamine D, Macadamia-olie, om je huid te voeden; en Manuka Honey. Geen van onze natuurlijke make-upproducten wordt op dieren getest, wij bieden gecertificeerde natuurlijke lippenstiften en onze planeetvriendelijke verpakkingswijze, wat betekent dat u ons mooie merk voor minerale make-up kunt kiezen, wetende dat ze niet alleen het beste zijn voor uw huid, maar ook goed zijn voor het milieu.

gallery/living_nature_certified_natural_makeup_range_homepage_2048x

Make-up