Living Nature

 

Waarom natuurlijk?

Veilige huidverzorging

Alle chemische namen op de rug van cosmetica verpakkingen zijn misschien moeilijk uit te spreken. Het feit dat het veel irriterende stoffen, toxines, endocriene verstoorders en zelfs potentieel kankerverwekkende stoffen zijn is nog moeilijker te slikken.

Gemiddeld zal een mens met behulp van synthetische huidverzorging 168 chemicaliën dagelijks toepassen. De huid is het grootste, slimste en meest responsieve orgaan van ons lichaam, en wat er op onze huid komt, wordt opgenomen in ons lichaam. We kunnen het groeiende bewijs van het schadelijke effect van deze stoffen op de gezondheid niet langer negeren. Vreemd is dat veel van deze chemicaliën in de eerste plaats werden ontwikkeld om de voordelen van natuurlijke ingrediënten na te bootsen!

Living Nature gelooft dat de natuur de beste oplossingen biedt. We werken toegewijd aan het verstrekken van gezonde, veilige huidverzorging. We hebben al onze producten vermeld in de Skindeep Cosmetic Safety Database. Deze Milieu werkgroep heeft na een strenge beoordeling van de veiligheid van ingrediënten bevestigd dat Living Nature een van de beste veiligheid scores heeft. Bijna al onze producten krijgen de waardering 0-3 (0 = veiligste). We zijn toegewijd aan het maken van veilige lippenstiften en gebruiken geen schadelijke huid irriterende stoffen, zoals SLS / SLES (Sodium Laurel / Laureth Sulpate).

Waarom Living Nature?

Waarom zou u overstappen naar natuurlijke huidverzorging en waarom zou u kiezen voor Living Nature?

We erkennen dat voor veel mensen de zoektocht naar de beste natuurlijke huidverzorging voor de eigen huidconditie begint met begrijpen waarom natuurlijk beter is voor u dan wat u in het verleden hebt gebruikt, om vervolgens te ontdekken wat het beste werkt voor uw huid.

Wanneer je je realiseert dat de gemiddelde vrouw met behulp van synthetische huidverzorging en make-up producten elke dag rond de 168 chemicaliën op haar huid krijgt, en dat uw huid het grootste orgaan van uw lichaam is, dan is het heel logisch om zorgvuldige keuzes te maken voor de beste schoonheid- en huidverzorgingsproducten.

Living Nature is ontstaan uit de principes om de meest veilige, effectieve, natuurlijke huidverzorging te creëren, die daadwerkelijk de gezondheid van de huid en het algehele lichamelijke welzijn helpt te behouden, in plaats van huidirritatie en tal van andere mogelijke gezondheidsproblemen te riskeren.

Voor velen van ons, is ons leven zo ver van de natuur komen te staan, Living Nature‘s natuurlijke huid- en schoonheidsverzorging is een manier om je weg terug te vinden.

Hoe natuurlijk is natuurlijk?

Kenmerken

Om de consument te beschermen is het wettelijk verplicht de ingrediënten van cosmetische producten op de verpakking te vermelden (INCI-benamingen). Voor velen is het echter niet duidelijk wat deze (Latijnse) benamingen betekenen.

Het op de markt brengen van cosmetica producten kent helaas geen wettelijke voorschriften. Een product mag zichzelf dus onterecht natuurlijk noemen.

Om consumenten te helpen beoordelen en onderscheiden welke producten op de markt werkelijk natuurlijk zijn is er in Duitsland een internationaal keurmerk opgericht. Producten die zich werkelijk natuurlijk mogen noemen, kunt u herkennen aan het BDIH logo.

Sinds het allereerste begin heeft Living Nature de wereld geleid in de natuurlijke, veilige en effectieve huidverzorging.

Wanneer wij zeggen dat onze producten 100% veilig en natuurlijk zijn, bedoelen we ook precies dat. Dus NIET waarschijnlijk veilig, of voornamelijk natuurlijk.

Bij Living Nature wijden we ons uitsluitend aan 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten, vrij van alle potentieel schadelijke synthetische conserveringsmiddelen (zoals parabenen of fenoxyethanol). Terwijl veel bedrijven kunnen beweren dat slechts kleine hoeveelheden van deze synthetische chemicaliën worden gebruikt, blijkt uit onderzoek dat het gebruik van deze stoffen op lange termijn juist schadelijke gevolgen voor de gezondheid opleveren.

Living Nature producten zijn natuurlijk geconserveerd, met een houdbaarheid van 2 jaar voor onze huidverzorging (sommige cosmetica en oliën hebben een langere houdbaarheid). Vele unieke Nieuw-Zeelandse ingrediënten hebben sterke antimicrobiële eigenschappen, en het is de combinatie van deze krachtige, natuurlijke ingrediënten die we hebben gebruikt om elk product te bewaren.

Het resultaat: perfect bewaard gebleven, prachtig natuurlijk geparfumeerde, 100% natuurlijke producten.

Zuiverheid van het product wordt gewaarborgd door de strenge hygiëne protocollen van onze Kerikeri fabriek – waar we elke stap van product ontwikkeling, formulering, testen tot afvullen zelf onder controle houden. Onze unieke verpakking is ook speciaal ontworpen om de inhoud te beschermen van externe besmetting en contact met de lucht.

We vertellen de waarheid over onze ingrediënten, producten en productieprocessen, want we hebben niets te verbergen.

Living Nature is natuurlijk gecertificeerd door BDIH Duitsland – een toonaangevend, onafhankelijk keurmerkinstituut voor natuurlijke huidverzorging en cosmetica.

Wat zit er in de producten van Living Nature?

We maken gebruik van de unieke inheemse Nieuw-Zeeland begroeiing. We selecteren krachtige planten met hun vermogen om te genezen, te zuiveren, te voeden en uw huid te beschermen. Slechts enkele van onze opmerkelijk bioactieve ingrediënten zijn Harakeke Vlas Gel om de huid te kalmeren en te hydrateren, Actieve Manuka Honing om te voeden en te genezen, en Kumerahou om te reinigen zonder de natuurlijke beschermlaag van de huid aan te tasten.

De verrassende eigenschappen van deze planten helpen de natuurlijke functie van de huid te beschermen, herstellen en voeden, zonder de bijwerkingen van agressieve, gevaarlijke of schadelijke chemicaliën. Meer dan 80% van de planten van Nieuw-Zeeland zijn nergens anders in de wereld gevonden. Het zijn juist deze zeldzame planten die de basis van de uitzonderlijke Living Nature huidverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging en make-up collecties vormen. Living Nature maakt ook gebruik van etherische oliën, citrus oliën, bloemen extracten (zoals calendula) evenals Teunisbloemolie, Wortel olie, Jojoba, notenolie, Cacaoboter, Shea Butter, Rozenbottel, en nog veel meer.

Het is energetische, actieve huidverzorging gemaakt door de natuur – Wij hebben het slechts gebotteld.

Onze producten zijn geparfumeerd met een unieke mix van pure essentiële oliën,
exclusief ontwikkeld voor ons in Frankrijk, met de Nieuw-Zeelandse natuur als inspiratiebron, om onze oorsprong te reflecteren en onze uniciteit te vieren. Deze oliën werden gekozen omdat zij de huidgezondheid bevorderen en de zintuigen verlichten. Geuren uit de natuur verlichten stress en hebben een significant effect op ons gevoel van welzijn. Het resultaat is een nieuwe manier van het verkennen van geur en creëert een onvergetelijke ervaring.
Onze gecertificeerde, natuurlijke geuren zijn gemaakt van natuurlijke etherische oliën, en zijn onderdeel van onze inzet om u altijd de meest natuurlijke, veilige en effectieve huidverzorging in de wereld te bieden. Essentiële olie mengsels hebben zeer verschillende eigenschappen van synthetische parfums. De geur van uw Living Nature product zal altijd het sterkst zijn wanneer u de verpakking voor het eerst opent en gebruikt, en zal natuurlijk verzachten in de tijd. Geuren worden op de ingrediënten lijst als “Parfum (fragrance)” vermeld. Dat is de internationale standaard etikettering. We zetten alle bekende essentiële olie allergenen op de verpakking, en raden u altijd aan voor gebruik het product op een klein gebied te testen, vooral als je een gevoelige huid hebt.

Bron: www.livingnature.nl

gallery/living nature