HUIDVEROUDERING

Wat is huidveroudering?

Rimpels en huidverslapping zijn een vermindering van collageen en elastine in de huid. Lijntjes ontstaan vaak bij droge huid waarbij de hydratatie mist en een vermindering van vetten in de huid. 

 

Wie krijgt huidveroudering?

Ze kunnen al ontstaan vanaf het moment dat het collageen begint af te nemen dat is al vanaf je 21e. 

 

Wat veroorzaakt huidveroudering?

Een vermindering van collageen en elastine in de huid veroorzaakt lijntjes, rimpels en huidverslapping. Slechte voeding en bij veel inname van suiker kan versuikering zorgen voor verklevingen van de collageendraden uitkomst; rimpels. Roken vertraagd de celdeling waardoor de huid grauw wordt  en er rimpels ontstaan.

 

Wat is de oplossing?

Zelf kan je dus ook al een hoop doen in je leefstijl om rimpels en lijntjes te voorkomen. Ik zeg altijd thuis kan je iedere dag wat aan je huid doen dus wil je een verbetering van de rimpels gebruik dan ook thuis de juiste producten om je huid te verbeteren. Producten met Retinol/vitamine A, en Vitamine C werken het beste tegen rimpels. HydroPeptide heeft hiervoor de Nimni Cream voor de nacht een product met Retinol, de Nimni Day  voor overdag en de Firma Bright een product met een hoog gehalte aan vitamine C. Ben je nog jong en wil je rimpels voorkomen dan is de anti-wrinkel lijn een aanrader. Daarnaast is een behandeling van HydroPeptide de perfecte aanvulling je ziet al na 1 behandeling resultaat. Meer lezen over HydroPeptide en voor en na foto's zien klik hier.