Gezichtsbehandelingen - Specialisaties 

 

  • Acne behandeling
  • Chinese kruidenpeeling 
  • Bindweefselmassage

 

Acne behandeling

Acne duidt op allerlei huidaandoeningen die we in de volksmond ook wel puistjes noemen. Er is een diversiteit aan oorzaken maar in ieder geval zijn het doorgaans de talgklieren die ontregend zijn, verstopt raken en kunnen gaan ontsteken. Die ontstekingen worden veroorzaakt door de zogenaamde propionibactie. Gaat die ontsteking nog verder, samen met infecties, dan wordt pus gevormd en kunnen er abcessen ontstaan. Samen met acne zien we vaak mee-eters, black heads of white heads.

 

Doordat de salon is aangesloten bij de Anbos branchorganisatie, kan het zijn dat jou behandeling vergoed wordt check dit bij je zorgverzekering.

 

De behandeling:

Reiniging gezicht met de zuiverende reinigingsgel, vitaliserende peeling met manuka olie en rescue gel, verwijderen onzuiverheden, fruitzuurpeeling, diep reinigend masker, dagverzorging 

 

30 min. €27

45 min. €35

 

Neoderma Chinese kruidenpeeling

De Chinese kruidenpeeling is een unieke peeling van Neoderma, gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke kruiden en essentiële oliën. 

De Chinese kruidenpeeling is niet agressief, dus geen vervelling, geen roodheid of pijn. de Voordelen u hoeft er niet voor thuis te blijven en kunt zich gewoon opmaken. De Chinese kruidenpeeling bevorderd de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine. Tevens verhoogt het de immuniteit van de huid en worden alle functies van de huid genormaliseerd. 

De Chinese kruidenpeeling is geschikt voor alle huidtypen, Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam, toepasbaar het hele jaar door ook in de zomermaanden. De behandeling is prevetief, eens per maand of in kuurverband toe te passen.

Tijdens de behandeling wordt de Chinese kruidenpeeling verwarmd en licht in de huid gemasseerd. Na de behandeling werkt de peeling nog 10 dagen actief door in de huid, daarom is het belangrijk om de huid goed te verzorgen met natuurlijke voedende producten zonder minerale oliën en parabenen. 

Chinese kruidenpeeling biedt oplossingen voor huidproblemen als:

  • Acne en vette huid

  • Overmatige pigmentatie en ouderdomsvlekken

  • Couperose en rosacea

  • Littekens, grove poriën en striae

  • Rimpels en lijntjes 

  • Vale en doffe huid 

  • Preventief als verfrissing van de huid

Chinese kruidenpeeling 60 min. €60

Chinese kruidenpeeling, kuur van 3 keer in 14 dagen €60 min. €175

Bindweefselmassage

Opzoek naar de prefecte anti-aging behandeling? Door de bindweefselmassage krijgt u weer een jonge en frisse huid. Een strakke en rimpelvrije huid bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper met als gevolg: rimpels.

 

Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend, de huid krijgt een mooie structuur en ziet er jonger en steviger uit.

 

Het kan een pittige behandeling zijn en zeker niet pijnloos, toch is dit één van de pololairste behandelingen. De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur van 10 tot 15 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 10 tot 15 weken.

1 behandeling (30 min.) €30

4 behandelingen (30 min.) €120

6 behandelingen (30 min.) €180