COUPEROSE 

Wat is couperose?

Couperose zijn een aantal kleine bloedvaatjes die vaak gepaard gaan in het gezicht. Ze zijn vaak op de wangen, neus en kin zichtbaar. De vaatjes worden overbelast. De huid kan overgevoelig worden en snel rood worden.

 

Wie krijgt couperose?

Couperose begint vaak in de genen en is sneller aanwezig bij een dunne huid. Andere factoren kunnen zijn overmatig bloodstelling aan de zon, alcohol gebruik en vaak pittig eten. 

 

Wat veroorzaakt couperose?

Door invloeden van buitenaf hitte en kou kan het verergeren. De adertjes verslappen, waarna ze gaan verwijden

 

Wat is de oplossing? 

Couperose kan behandeld worden met de T-AWAY2. De vaatjes worden aangestipt en verdwijnen als sneeuw voor de zon. Meer lezen over de TAWAY2 klik hier. 

 

Wat je zelf kan doen is zoveel mogelijk prikkels vermijden. Gebruik milde producten om je huid te reinigen en beschermen over de dag en nacht. HydroPeptide heeft hiervoor de Cleansing gel of Cashmere cleanse, Soothing serum en Soothing Balm.

 

Bescherm je huid dagelijks tegen de zon met een zonbescherming minimaal SPF 30 De Solar Defense Tinted is een hele fijne zonbescherming voor overdag, niet vettig en meteen met een tintje om huidoneffenheden te egaliseren.