Bindweefselmassage

Opzoek naar de prefecte anti-aging behandeling? Door de bindweefselmassage krijgt u weer een jonge en frisse huid. Een strakke en rimpelvrije huid bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper met als gevolg: rimpels.

 

Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend, de huid krijgt een mooie structuur en ziet er jonger en steviger uit.

 

Het kan een pittige behandeling zijn en zeker niet pijnloos, toch is dit één van de populairste behandelingen. De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur van 10 tot 15 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 10 tot 15 weken. Het allemooiste is als je de eerste week 2x kan komen. 

 

♥ Bindweefselmassage gezicht

Prijs: €35

Duur: 45 minuten