Living Nature

 

Living Nature gelooft dat de natuur de beste oplossingen biedt. We werken toegewijd aan het verstrekken van gezonde, veilige huidverzorging. Living Nature is ontstaan uit de principes om de meest veilige, effectieve, natuurlijke huidverzorging te creëren, die daadwerkelijk de gezondheid van de huid en het algehele lichamelijke welzijn helpt te behouden, in plaats van huidirritatie en tal van andere mogelijke gezondheidsproblemen te riskeren.

 

Bij Living Nature wijden we ons uitsluitend aan 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten, vrij van alle potentieel schadelijke synthetische conserveringsmiddelen (zoals parabenen of fenoxyethanol). We maken gebruik van de unieke inheemse Nieuw-Zeeland begroeiing. We selecteren krachtige planten met hun vermogen om te genezen, te zuiveren, te voeden en uw huid te beschermen. Slechts enkele van onze opmerkelijk bioactieve ingrediënten zijn Harakeke Vlas Gel om de huid te kalmeren en te hydrateren, Actieve Manuka Honing om te voeden en te genezen, en Kumerahou om te reinigen zonder de natuurlijke beschermlaag van de huid aan te tasten.

Living Nature gezichtsbehandelingen

 

♥ Living Nature mini 

Prijs: €29

Duur: 30 minuten 

Het resultaat: een frisse en schone huid weer terug in balans. 

Reiniging, Vitalising exfoliant, onzuiverheden verwijderen, warme Manuka Honing masker en dagverzorging

 

♥ Living Nature Relax

Prijs: €43

Duur: 60 minuten

Het resultaat: een schone huid met een gezonde gloed.

Reiniging, Vitalising exfoliant, verwijderen onzuiverheden, warme Manuka Honing, masker en hoofdhuid, hand of voetmassage tijdens het masker, de behandeling word afgesloten met een (extra) hydrating toner, oogverzorging en een verzorging op maat. 

 

♥ Living Nature Super Relax 

Prijs: €55

Duur: 90 minuten

Het resultaat: een schone, gevoedde en ontspannen huid met een gezonde gloed. 

Reiniging, Vitalising exfoliant, verwijderen onzuiverheden, warme manuka honing masker, uitgebreide massage van gezicht, hals, decolleté, schouders en nek, masker, hoofdhuid, hand of voetmassage tijdens het masker, dagelijkse verzorging.