Living Nature gezichtsbehandelingen

 

Living Nature gelooft dat de natuur de beste oplossingen biedt. We werken toegewijd aan het verstrekken van gezonde, veilige huidverzorging. Living Nature is ontstaan uit de principes om de meest veilige, effectieve, natuurlijke huidverzorging te creëren, die daadwerkelijk de gezondheid van de huid en het algehele lichamelijke welzijn helpt te behouden, in plaats van huidirritatie en tal van andere mogelijke gezondheidsproblemen te riskeren.

 

Bij Living Nature wijden we ons uitsluitend aan 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten, vrij van alle potentieel schadelijke synthetische conserveringsmiddelen (zoals parabenen of fenoxyethanol). We maken gebruik van de unieke inheemse Nieuw-Zeeland begroeiing. We selecteren krachtige planten met hun vermogen om te genezen, te zuiveren, te voeden en uw huid te beschermen. Slechts enkele van onze opmerkelijk bioactieve ingrediënten zijn Harakeke Vlas Gel om de huid te kalmeren en te hydrateren, Actieve Manuka Honing om te voeden en te genezen, en Kumerahou om te reinigen zonder de natuurlijke beschermlaag van de huid aan te tasten.

Behandelingen

min.

Prijs

Living Nature mini

Reiniging, exfoliant onzuiverheden verwijderen en dagverzorging.

30 min.

€29

Living Nature Relax

Reiniging, exfoliatie, verwijderen onzuiverheden, warme Manuka honing masker, hoofdhuid, hand of voetmassage tijdens het masker, dagelijkse verzorging.

60 min.

€43

Living Nature Super Relax 

Reiniging & Exfoliatie, verwijderen onzuiverheden, warme Manuka honing masker, uitgebreide ontspannende massage van het gezicht, hals decolleté, schouders en nek, masker, hoofdhuid, hand of voetmassage tijdens masker, dagelijkse verzorging.

90 min.

€55

gallery/beauty-is-ageless