Acne gezichtsbehandelingen

Acne duidt op allerlei huidaandoeningen die we in de volksmond ook wel puistjes noemen. Er is een diversiteit aan oorzaken maar in ieder geval zijn het doorgaans de talgklieren die ontregend zijn, verstopt raken en kunnen gaan ontsteken. Die ontstekingen worden veroorzaakt door de zogenaamde propionibactie. Gaat die ontsteking nog verder, samen met infecties, dan wordt pus gevormd en kunnen er abcessen ontstaan. Samen met acne zien we vaak mee-eters, black heads of white heads.

 

Doordat de salon is aangesloten bij de Anbos branchorganisatie, kan het zijn dat jou behandeling vergoed wordt check dit bij je zorgverzekering.

 

De behandeling:

Reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, diep reinigend masker, dagverzorging 

 

Neoderma Chinese kruidenpeeling

De Chinese kruidenpeeling is een unieke peeling van Neoderma, gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke kruiden en essentiële oliën. 

De Chinese kruidenpeeling is niet agressief, dus geen vervelling, geen roodheid of pijn. de Voordelen u hoeft er niet voor thuis te blijven en kunt zich gewoon opmaken. De Chinese kruidenpeeling bevorderd de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine. Tevens verhoogt het de immuniteit van de huid en worden alle functies van de huid genormaliseerd. 

De Chinese kruidenpeeling is geschikt voor alle huidtypen, Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam, toepasbaar het hele jaar door ook in de zomermaanden. De behandeling is prevetief, eens per maand of in kuurverband toe te passen.

Tijdens de behandeling wordt de Chinese kruidenpeeling verwarmd en licht in de huid gemasseerd. Na de behandeling werkt de peeling nog 10 dagen actief door in de huid, daarom is het belangrijk om de huid goed te verzorgen met natuurlijke voedende producten zonder minerale oliën en parabenen. 

Chinese kruidenpeeling biedt oplossingen voor huidproblemen als:

  • Acne en vette huid

  • Overmatige pigmentatie en ouderdomsvlekken

  • Couperose en rosacea

  • Littekens, grove poriën en striae

  • Rimpels en lijntjes 

  • Vale en doffe huid 

  • Preventief als verfrissing van de huid

Behandelingen

MIN.

PRIJS

Acne behandeling

45 min.

€35

Chinese kruidenpeeling

60 min.

€60

Chinese kruidenpeeling

Kuur 3x

€175

gallery/hp acne behandeling